Tietoa meistä

 

Meiltä saat rakkaallesi yksilöllisen hautakiven. Käytämme materiaaleina ainoastaan maailmalla tunnettua suomalaista graniittia. Tuotannossa kiveen ei lisätä kemiallisia aineita eikä sitä kuumenneta eikä tapahdu fysikaalisia tai kemiallisia muutoksia. Suomalainen graniitti on ekologisesti kestävää, sillä kivenlouhinnan ympäristövaikutukset ovat vähäisiä. Teemme myös lisäkaiverrukset (tekstit ja ornamentit) ja entisöinnit vanhoihin hautakiviin.

 

Kaikki vaiheet joustavasti Koilliskivellä alusta loppuun

Suunnittelemme hautakiven toiveiden mukaisesti yhdessä omaisten kanssa. Aluksi hautakivestä tehdään kolmiulotteinen luonnos, joka on mahdollista lähettää eteenpäin sähköpostilla. Suunnitteluohjelmaa käyttämällä varmistamme työn laadun liittyen hautakiven malliin ja tyyliin sekä kaiverrukseen. Haemme tarvittavat luvat kiven malliin ja asennukseen seurakunnalta.  Valmistamme itse hautakiven tehdyn suunnitelman mukaisesti ilman välikäsiä. Asennamme hautakiven paikoilleen sovitusti. Hautakivipalveluumme sisältyy 2 vuoden oikaisutakuu sekä valmistamiemme hautakivien tuotetakuu.

 

Uutta!

Toimitamme tarjouksen mukana kolmiulotteisen värillisen luonnoksen / piirroksen hautakivestä. Piirroksesta näkee heti, millainen suunniteltu kivi on valmiina teksteineen ja koristeineen. Kaikki elementit ovat muokattavissa ja nähtävissä jo suunnitteluvaiheessa. Kiviluonnos on sähköpostilla lähetettävissä koko perikunnalle nähtäväksi ennen lopullista ostopäätöstä.

 

Yritys

Koilliskivi on perustettu vuonna 1991 markkinoimaan, myymään ja valmistamaan hautakiviä. Pienenä yrityksenä Koilliskivi pystyy takaamaan yksilöllisen, joustavan ja nopean palvelun kaikissa tilanteissa. 

Koilliskivi toimittaa hautakiviä koko maahan pitkäaikaisten ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta. 

Koilliskivi on Suomen Kiviteollisuus ry:n jäsen.

 

 

Yhteystiedot:

Koilliskivi
Teollisuustie 2
93100 Pudasjärvi

puh. 0400 891 974

info(at)koilliskivi.fi

Yhteystiedot-välilehdellä voit lähettää meille suoraan sähköpostia ja kuvia tai suunnitelmapiirroksia.

 

Huom! Ethän käytä, kopioi tai levitä kuvia sivuiltamme ilman lupaa. Kaikki kuvat ja verkkomateriaali ovat  ©Koilliskivi.

 

Checkout - Oma maksutapa kaikille