Uniikkikivi 1

Uniikkikivi 1
Uniikkikivi 1
Tuotekoodi: uniikki1
Saatavuus: 1
Hinta: 1 969,00€
Veroton: 1 587,90€

Vaihtoehdot


* Kaiverrus, sukunimi:

* Kaiverrus, etunimet:

Kaiverrus, o.s.:

* Kaiverrus, syntymäaika:

* Kaiverrus, kuolinaika:

* Kaiverrus, tekstin väri:

* Kirjainmalli:

Kaiverrus, ristiornamentti:

* Hautausmaa, paikka:

Määrä:  

Useamman kiven asetelma. Etupinnasta hiottu Korpilahden musta kivi on kooltaan 50 x 60 cm. Louhittu pilarimainen reunaosa on 15 cm leveä.  Mäntsälän punamusta etuhiottu sydänkivi on 20 cm leveä. Sen alla päältä louhittu jalkakivi on samaa kivilajia ja kooltaan 15 x 20 x 20 cm. 

Hautakiven toimitus sisältää kuvan hautakiven, pohjakiven, yhden nimen aikatietoineen kaiverrettuna, lupahakemukset seurakunnalta, 3D-luonnoksen hautakivestä kaiverruksineen ja koristeineen, kuljetuksen ja asennuksen haudalle ja arvonlisäveron.

Tilataksesi kiven, täytä tähdellä merkityt kohdat sekä tarvittaessa muut kohdat. Lisää tuote ostoskoriin ja suorita tilausprosessi loppuun maksamalla tuote verkkopankkimaksuna haluamallasi maksutavalla. Voit jättää viestiä tilausvaiheen kohdassa Lisätietoja. Mahdolliset pronssikoristeet hankitaan erikseen, ota yhteyttä tilataksesi lisäksi pronssikoristeita, useamman nimen kaiverrukset tai pyytääksesi laskun.

Jos haluat muita muutoksia kuvan kivimalliin (koko, väri, työtapa, koristeet, korokepalat, kukka-aitio jne.), voit pyytää tarjouksen kivestä täyttämällä lomakkeen ja voit kertoa toivomasi muutokset lisätiedot/muutokset kohdassa. Toimitamme tarjouksen ja luonnoksen kivestä jättämiesi tietojen perusteella.

Checkout - Oma maksutapa kaikille