Uniikkikivi 23

Uniikkikivi 23
Uniikkikivi 23 Uniikkikivi 23
Tuotekoodi: uniikki23
Saatavuus: 1
Hinta: 2 590,00€
Veroton: 2 088,71€

Vaihtoehdot


* Kaiverrus, sukunimi:

* Kaiverrus, etunimet:

Kaiverrus, o.s.:

* Kaiverrus, syntymäaika:

* Kaiverrus, kuolinaika:

* Kirjainmalli:

* Pintakäsittely:

* Hautausmaa, paikka:

Määrä:  

Edestä hiottu, sivuilta ja päältä louhittu hautakivi on valmistettu kolmesta kappaleesta Mäntsälän punamustasta migmatiitista. Muistomerkin koko on n. 60 x 110 cm. Pronssinen uniikki malliltaan oleva sydänlyhtykehys ja kestolakattu nimilaatta 90x160 mm sisältyvät hintaan. 

Hautakiven toimitus sisältää kuvan hautakiven, pohjakiven, yhden nimen aikatietoineen laattaan kaiverrettuna, lupahakemukset seurakunnalta, 3D-luonnoksen hautakivestä kaiverruksineen ja koristeineen, kuljetuksen ja asennuksen haudalle ja arvonlisäveron.

Tilataksesi kiven, täytä tähdellä merkityt kohdat sekä tarvittaessa muut kohdat. Lisää tuote ostoskoriin ja suorita tilausprosessi loppuun maksamalla tuote verkkopankkimaksuna haluamallasi maksutavalla. Voit jättää viestiä tilausvaiheen kohdassa Lisätietoja. Mahdolliset pronssikoristeet hankitaan erikseen, ota yhteyttä tilataksesi lisäksi pronssikoristeita, useamman nimen kaiverrukset tai pyytääksesi laskun.

Jos haluat muita muutoksia kuvan kivimalliin (koko, väri, työtapa, koristeet, korokepalat, kukka-aitio jne.), voit pyytää tarjouksen kivestä täyttämällä lomakkeen ja voit kertoa toivomasi muutokset lisätiedot/muutokset kohdassa. Toimitamme tarjouksen ja luonnoksen kivestä jättämiesi tietojen perusteella.

Checkout - Oma maksutapa kaikille